Παρουσίαση – Press conference Rossini: Quelques Riens pour Album, Μάριος Παντελιάδης

Ημερομηνία/ώρα: 26 Φεβρουαρίου 2020, 7μμ.

SOLD OUT

Είσοδος ελεύθερη αλλά με κράτηση

Επίσημη παρουσίαση-press conference του διπλού CD του πιανίστα Μάριου Παντελιάδη με έργα για πιάνο του Rossini και συγκεκριμένα το 12ο τόμο από τα Péchés de vieillesse (“Αμαρτήματα των γηρατειών”), Quelques Riens pour Album (“Ορισμένα τίποτα για το Άλμπουμ”)
που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Da Vinci classics.

Θα παρουσιαστούν τα συγκεκριμένα έργα, σε ποια περίοδο και κάτω από ποιες συνθήκες γράφτηκαν, τι το ιδιαίτερο υπάρχει σε αυτή τη μουσική και πληροφορίες σχετικά με την ηχογράφηση, ένα μέρος της οποίας πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο Pleyel του συνθέτη του 1844 που βρίσκεται στο Διεθνές Μουσείο Μουσικής της Bologna, για το οποίο θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά. Στο πάνελ θα συμμετέχει και η διακεκριμένη πιανίστα κ. Δανάη Καρά καθώς και ο κ. Εσπιαλίδης ως εκπρόσωπος του ηχογραφικού κέντρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

 www.mariospanteliadis.com

 

Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε πολύ να τις κλείνετε με τον ακόλουθο τρόπο:

Συμπληρώστε τον αριθμό εισιτηρίων καθώς και τα στοιχεία σας. Με την αποστολή θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email με τα στοιχεία σας καθώς και τον αριθμό εισιτηρίων που έχετε κλείσει.
Τα εισιτήρια θα τα παράλαβετε απο την Οικία την ημέρα της εκδήλωσης με το όνομα σας. Παράκληση για το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.
Σε περίπτωση που κάποια παράσταση έχει εξαντληθεί δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε αγορά εισιτηρίων.
Τέλος για την διευκόλυνση σας για κάθε παράσταση αναγράφουμε και τις διαθέσιμες θέσεις που έχουν μείνει.

Προσθέστε το info@katakouzenos.gr στις επαφές σας και μην παραλείψετε να ελέγξετε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Εάν δεν λάβετε σχετικό email με τα στοιχεία της κράτησης σας εντός 24 ωρών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διαθέσιμες θέσεις: 0

Επιλεγμένη ημερομηνία και ώρα
Τετάρτη, 26/2 | Ώρα: 19:00

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.