Ο άντρας, η γυναίκα, η σκιά και άλλες ιστορίες για μεγάλους

Με υλικό λαϊκά παραμύθια από την παγκόσμια προφορική παράδοση, η ηθοποιός Βασιλική Σαραντοπούλου φτιάχνει μια αφηγηματική παράσταση για ενήλικο κοινό.

“Θέλω συντροφιά. Δεν μπορώ πια μόνος.”
” Αμέσως εμφανίστηκε μπροστά του ένα πλάσμα, όλο σκιά…”Με υλικό λαϊκά παραμύθια από την παγκόσμια προφορική παράδοση, η ηθοποιός Βασιλική Σαραντοπούλου φτιάχνει μια αφηγηματική παράσταση για ενήλικο κοινό, που φιλοξενείται σε σπίτια και μη θεατρικούς χώρους.
***
«Όταν ο άνθρωπος αντίκρισε τη σκιά του για πρώτη φορά…
Όταν ταξίδεψε από έρωτα μακρυά, για να βρει το ωραιότερο δώρο…
Από εκεί που “πας και δεν ξαναγυρνάς”, μέχρι εκεί που το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ…»Αγαπημένες, γνωστές και πρωτότυπες μελωδίες, αυτοσχέδιοι ήχοι, αποσπάσματα από ποιήματα, σχολιάζουν και εμπλουτίζουν την αφήγηση, φέρνοντάς την κάθε φορά στο εδώ και το τώρα. Χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό και τεχνικά μέσα, σε μια οικεία, “σπιτική” ατμόσφαιρα, όπως περίπου, από πάντα, φτιάχνονται και λέγονται οι ιστορίες, άλλοτε για διασκέδαση και άλλοτε για παρηγοριά.“Οι άνθρωποι κατάλαβαν κι αγκαλιάστηκαν σφιχτά, πολύ σφιχτά, τόσο που η σκιά χάθηκε…”

Οικία Κατακουζηνού,
Λεωφ. Βασ. Αμαλίας 4,

5ος όροφος
Πλατεία Συντάγματος
2 & 9 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα έναρξης 20:30
Διάρκεια: 50 λεπτάΕισιτήριο: 8 ευρώ
Μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, ΣΕΗ): 5 ευρώΓια περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα της παράστασης στο facebook:

https://www.facebook.com/istoriesgiamegalous/

Για κρατήσεις θέσεων στο info@katakouzenos.gr  ή στο 6932643879