Ο Αλέξανδρος Θεοχάρης και η Ελίνα Κανελλοπούλου στην Οικία Κατακουζηνού

μία μουσική παράσταση για κλασική κιθάρα και φωνή
Κυριακή 14, 21 και 28 Ιανουαρίου

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως  ο Αλέξανδρος Θεοχάρης και η Ελίνα Κανελλοπούλου θα παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση για κλασική κιθάρα και φωνή με Ελληνικά, Ισπανικά και Αγγλικά τραγούδια.

Κυριακή 14, 21 και 28 Ιανουαρίου στις 19:00
Είσοδος: 10 ευρώ

Για κρατήσεις στο  info@katakouzenos.gr

Οικία Κατακουζηνού, Λεωφ. Αμαλίας 4, Πλατεία Συντάγματος

***

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν κατά το ήμισυ στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος  και κατά το ήμισυ στο Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού για τους σκοπούς του.

Το Ίδρυμα Κατακουζηνού έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό μια προσπάθεια στήριξης και συνεργασίας
με τα χωριά SOS Ελλάδος.

***

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο και την Ελίνα

Ο Αλέξανδρος Θεοχάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη μηχανική των γεωυλικών από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Απέκτησε το δίπλωμά της κλασικής κιθάρας τον Ιανουάριο του 2016 με Άριστα παμψηφεί και Α΄ Βραβείο από το Ωδείο «Μαξ Χάλλεκερ», με δάσκαλο τον Morten P. Spanggaard.

Η Ελίνα Κανελλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε μαθηματικά και φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην ψυχολογία από το
πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Έχει συμμετάσχει σε καλλιτεχνικές παραγωγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τιμήθηκε με το βραβείο Margaret Irene Seymour από τη μουσική κοινότητα του κολεγίου Somerville του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει διδαχθεί μουσική, χορό και θέατρο από τους Sarah Wolfson, Πάνο Δήμα, Αντώνη Κουτρουμπή, Μάνια Παπαδημητρίου, Θωμά Μοσχόπουλο και Ελένη Σκότη. Η Ελίνα ζει και εργάζεται στην Αθήνα εξασκώντας τις τέχνες της ψυχοθεραπείας και της ερμηνείας.